Kolejna nowość VW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gkris
    Classic
    • 2012
    • 30

Kolejna nowość VW

Agamek12, miałem taka sytuację ponad rok w 2011 u nas w kraju prawa nie ma jest tylko sąd i policja przykre ale prawdziwe.....

Ps dziś byłem w Ząbkach tyle dróg w stanie agonalnym nie widziałem w żadnej miejscowości w Polsce tylko współczuć mieszkańcom
  • Eidos71
    RS
    • 2011
    • 2050
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Kolejna nowość VW

Volkswagen niedawno zapowiedział specjalną edycję CrossPolo o nazwie Urban White. Według producenta samochodu, miejski Volkswagen CrossPolo Special Edition będzie dostępny w kolorze białym perłowym z przyciemnianymi szybami, czarnymi dodatkami zewnętrznymi i 17-calowymi felgami z lekkich stopów. Wyposażenie wewnętrzne CrossPolo to m.in. sportowe fotele wykonane z kombinacji materiału i Alcantary, wykończone kontrastowymi szwami w kolorze srebrnym (podobnie, jak obszycie koła kierownicy i dźwigni hamulca ręcznego), klimatyzacja, chromowane wykończenia (m.in. 3-ramiennej kierownicy) i konsola środkowa w kolorze srebrnym.
    Nowe CrossPolo Special Edition będzie oferowane do wyboru z jednym z siedmiu silników: cztery benzynowe i trzy diesle. Silniki mogą współpracować z sześciobiegową manualną skrzynią biegów w standardzie, lub z 7-biegową skrzynią DSG, która będzie dostępna jako opcja. Cena wywoławcza wersji podstawowej, wyposażonej w benzynowy silnik o poj. 1.2 litra i mocy 70 KM, wyniesie 18.970 euro. Model trafi do sprzedaży jeszcze w tym roku.
    Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
    MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• deco26
      Drive
      • 2010
      • 61

No do sprzedaży to może trafiać, ale na wielu klientów to chyba nie znajdzie. 80k PLN za auto o mocy 70KM to chyba taki żarcik na prima aprilis

Komentarz

Pracuję...